Despre noicms-img

        SC MIODAF INTERMED SRL Braila este o societate comerciala cu forma juridica de societate cu raspundere limitata. Aceasta a fost fondata in anul 2002, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Braila sub numarul J19/23/2002, CUI 14405969.

           Capacitatea financiara a societatii are in vedere resursele financiare de care dispune firma in prezent, precum si posibilitatile si modalitatile de atragere de capital, care ar putea veni in folosul cresterii eficacitatii si eficientei acesteia.

             Principala resursa financiara a societatii o reprezinta capitalurile proprii si atrase disponibile, respectiv fondurile proprii, societatea dispunand de capital social propriu in valoare totala de 550000 lei.

              Managementul societatii, constient fiind de viteza schimbarilor cu care se confrunta afacerile, a adoptat in permanenta paleta de solutii oferite, anticipand astfel nevoile de diferentiere fata de concurenta. Pentru a veni in intampinarea cerintelor in continua crestere a partenerilor de afaceri, s-a hotarat implementarea sistemului de management al calitatii ISO 9001:2008, ca o continuare fireasca si ca o incununare a activitatii desfasurate.

                 Dar cel mai important lucru pe care il realizam este faptul ca, respectandu-ne constant promisiunile, reusim sa oferim clientilor nostri motive reale de satisfactie.